Přihlásit

Blog

Zajímavosti a inspirace od partnerů věrnostního programu Sphere

Který batoh je ten ,,pravý“?

Máte představu o tom, jak vypadá pro vás dokonalý batoh? Do města nebo do přírody, malý nebo velký…. Požadavky jsou různé. Ale hlavně musí být krásný a kvalitní. A na tom se u Vuch můžeme spolehnout!

Evropský den mozku

Evropský den mozku je prvním dnem oslav světového týdne mozku, který začíná každý rok cca 11. března, v některých případech se tento datum i posouvá.

Mezinárodní den zásnub

Možná jste to ani nevěděli, ale 2. březen je ustanoven jako Mezinárodní den zásnub. Víte, jak mají správné zásnuby vypadat? Prozradíme vám to.

Měsíc Ukrajiny – měsíc naděje

Městská divadla pražská představí společné projekty s umělci z Ukrajiny
Od 24. února do 24. března probíhá nejen na prknech všech tří scén Městských divadel pražských Měsíc Ukrajiny. Během této doby se divákům představí projekty, které vznikly v rámci programu IMAGINE UA a spolupracovali na nich Městská divadla pražská s ukrajinskými umělci.

Mezinárodní den mateřského jazyka

Mezinárodní den mateřského jazyka je svátek, který připadá na 21. únor. Zavedla ho UNESCO v roce 1999 jako připomínku toho, že na světě existuje něco mezi šesti a sedmi tisíci jazyky, z nichž více než polovina je ohrožena zánikem, k němuž může dojít do konce 21. století.

Valentýnské tipy od značky Vuch

Ať už jsi v tom nejpohádkovějším vztahu století, nebo jsi single, oslavy sv. Valentýna jsou tu. Někteří oslavují svátek srdíček ve velkém, jiní ho zase berou jako komerční klišé, které u nás nemá co dělat. Láska má ale mnoho podob a tvarů, a proto může Valentýn slavit úplně každý z nás. Je ovšem potřeba se na něj náležitě připravit. Víš, čím uděláš sobě nebo svým nejmilejším radost? Neboj, Vuch tě v tom nenechá…

Gesto, které udělá den krásnější

Věděli jste, že 21. ledna je mezinárodní den objetí? Malé gesto, které má ovšem velký význam. Tento projev lásky, přátelství či náklonosti nám totiž může dodat potřebnou dávku podpory, která nám zlepší den a povznese naši náladu.

I každodenní úklid může být zábava s chytrými pomocníky Leifheit

Už řadu let eshop www.leifheit-online.cz usnadňuje a urychluje domácí práce (úklid, praní i vaření) desítkám tisícům domácnostem a firmám po celé České republice. „Nabízené služby se snažíme neustále zdokonalovat, aby nakupování online bylo snadné, rychlé a přehledné“, říká Ing. Robert Král MBA., e-commerce manažer společnosti Leifheit.

Světový den manželství

Věděli jste že na datum 12. 1. připadá Světový den manželství? Pokud ne, je dobré si připomenout, že ideální vztah se musí neustále budovat a svatba je možná jen začátkem, krásné společné cesty…