Přihlásit

Milý Ježíšku…

Dobrá rada nad zlato aneb poraďte Ježíškovi, co přinést pod stromeček... Jelikož už si většina z nás nepíše dopis Ježíškovi, může být výběr dárku někdy pořádný oříšek. Proto Vám přinášíme inspiraci, se kterou zaručeně nešlápnete vedle a vykouzlíte nejeden úsměv na tváři.

Dárky pro Knihomily 

Kniha je dárek, který potěší každého, jenže jakou přesně vybrat? Tak s tímto Vám poradíme. Vybrali jsme skvělé knižní tituly z šesti kategorií, které jsou prostě pecka! 

Dárky pro Ženy

Sháníte dárek pro babičku, maminku, sestru nebo kamarádku? Nechte se inspirovat dárky, kterými nešlápnete vedle. Od menších až po ty velké…

Dárky pro Muže

Nevíte, čím obdarovat přítele, manžela, taťku, no prostě chlapa? Tak možná vám přijde něco vhod z toho, co jsme pro vás vybrali…

Dárky pro Děti

Udělejte radost svým nejmenším. Přinášíme Vám velký výběr hraček, ale i doplňků či oblečení pro děti, které zaručeně potěší. 

Další články z našeho blogu

Který batoh je ten ,,pravý“?

Máte představu o tom, jak vypadá pro vás dokonalý batoh? Do města nebo do přírody, malý nebo velký…. Požadavky jsou různé. Ale hlavně musí být krásný a kvalitní. A na tom se u Vuch můžeme spolehnout!