Přihlásit

 Babí léto nekončí, poznejte krásy Českého Krumlova

Podzim je ideální sezóna pro městskou turistiku. Prozkoumejte malebné uličky města, historické památky a zakončete procházku šálkem dobré kávy v místní kavárně. Láká Vás tato představa? Tak navštivte třeba Český Krumlov, který je kulturním centrem jižních Čech.

Cestujte výhodně.

  1. Po aktivaci karty Sphere přejděte do katalogu na webových stránkách sphere.cz a vyhledejte lokalitu, kterou chcete navštívit. Zobrazí se Vám seznam hotelů a poskytovatelů ubytování, které můžete využít pro svůj pobyt již se zmíněnou slevou nebo bonusem. Stejný postup můžete využít i v mobilní aplikaci, která navíc dokáže sledovat polohu, kde se nacházíte.
  2. Po dobu Vašeho pobytu můžete jednoduše vyhledávat restaurace, obchody a zážitkové výlety v podobě sportu, kultury a spoustu dalšího, a využívat tak výhod, které Vám karta nabízí.

 

Náš tip:

Navštivte Český Krumlov, který Vás uchvátí svou atmosférou. Ať už se budete procházet spletí středověkých uliček s výhledem na malebné městské domy, navštívíte zámek/hrad, který patří mezi památky UNESCO nebo místní restaurace, rozhodně nešlápnete vedle.

Kde se ubytovat?

K ubytování nabízíme hned několik možností, náš interní tip je Pension Mono, který se nachází přímo v historické části centra. Ušetříte až 12 % z ceny.

 

Další tipy?

Kde se najíst?

Restaurant Švejk Vás příjemně překvapí moderní českou kuchyní se slevou až 10 % s věrnostní kartou Sphere. Nachází se přímo pod zámeckými schody, takže po prohlídce zámku můžete rovnou zamířit na oběd.

Co zažít?

  1. Zámek a hrad Český Krumlov s výhledem na medvědy
  2. Grafitový důl
  3. Golf Český Krumlov (20 % sleva)

 

Další články z našeho blogu

Který batoh je ten ,,pravý“?

Máte představu o tom, jak vypadá pro vás dokonalý batoh? Do města nebo do přírody, malý nebo velký…. Požadavky jsou různé. Ale hlavně musí být krásný a kvalitní. A na tom se u Vuch můžeme spolehnout!