Přihlásit

Papučový den

Že jste o něm nikdy neslyšeli? Papučový den slouží k podpoře mobilních hospiců po celé České republice. Proto jsme si 5. října všichni v kanceláři oblékli papuče, abychom ukázali, že je nám toto téma blízké a věříme, že si tento projekt zaslouží více pozornosti. #umiratdoma

Ať už je Vám 30 let nebo 60 let, téma mobilních hospiců se týká nás všech. Bohužel každý dostal svůj příděl času, který může strávit na tomto světě. A když už se cesta chýlí ke konci velká většina z nás chce prožívat poslední chvilky doma s našimi nejbližšími. O to se stará projekt Umírat doma. Umožňují umírajícím strávit poslední chvíle důstojně a hlavně v pohodlí domova. Přinášejí do domácností odbornou zdravotní péči, podporu a potřebné informace. 

Pokud Vám toto téma také není lhostejné, můžete se zapojit do papučového dne i vy, třeba příští rok. Vyfoťte se v papučích a přidejte fotku na sociální sítě s #umiratdoma. 

Jestli se Vám nechce čekat tak dlouho, můžete si vybrat některý ze zapojených hospiců a podpořit jej jiným způsobem, ať už finanční částkou nebo třeba věcným darem. Každá pomoc se počítá! 

Další články z našeho blogu

Který batoh je ten ,,pravý“?

Máte představu o tom, jak vypadá pro vás dokonalý batoh? Do města nebo do přírody, malý nebo velký…. Požadavky jsou různé. Ale hlavně musí být krásný a kvalitní. A na tom se u Vuch můžeme spolehnout!