Přihlásit

 10 důvodů, proč sníst svou lžičku, kelímek i talíř

Máte někdy takový hlad, že byste kromě samotného jídla snědli i talíř? Nebo lžíci, brčko či hrnek? Věděli jste, že nemusíte zůstat pouze u metafor, ale konečně si váš pokrm můžete dopřát opravdu kompletní? Seznamte se s jedlým nádobím. Odlehčí životnímu prostředí a naplní váš žaludek.

Zaprvé… s jedlým nádobím šetříte životní prostředí. Jedlé příbory, kelímky a talíře jsou 100% přírodní a plně rozložitelné, proto nezatíží životní prostředí. Nemusíte být Greta Thunbergová, abyste o sobě mohli prohlašovat, že šetříte životní prostředí. Svou kapkou do mlýna přispějete už tím, že upřednostníte jedlé nádobí před plastem. Jedlé nádobí má své výhody. Například káva v jedlém kelímku vás v ruce nebude pálit tolik jako káva v plastu, protože jedlý kelímek horký nápoj výborně izoluje. Také udrží nápoj až 12 hodin, neobsahuje žádná umělá barviva ani umělé cukry.

Zadruhé… s jedlým nádobím šetříte energii vaši i energii vaší myčky. S porcelánovým nádobím po babičce může jedlé nádobí soutěžit, ale nad plastem v rámci grilovacích párty zvítězí zaručeně vždycky.

Zatřetí… jedlé nádobí, jako jsou jedlé lžičky, talíře a kelímky, vám ušetří místo v kuchyni. Už žádné skladování sad nádobí. Jedlé nádobí je ideální pro zahradní oslavy. Vždy jej vynesete ven, ale dovnitř se vám použité jedlé nádobí už nevrátí.

Začtvrté… jste s jedlým nádobím trendy, už jen díky toho, že šetříte životní prostředí. To je dneska v módě.

Zapáté… jedlé nádobí podpoří vaši myšlenku nulového odpadu Zero Waste, ať už ji chcete praktikovat doma nebo ve vašem podniku.

Zašesté… můžete na ulici schroupat váš jedlý kelímek, místo toho, abyste hledali odpadkový koš pro jeho plastovou verzi. Ani to dnes ještě nedělá každý.

Zasedmé… jste s jedlým nádobím o krok napřed před horou špinavého nádobí. Ta se vám díky jedlého nádobí v kuchyni nikdy nenahromadí.

Zaosmé… odmlouvání vašich dětí, které nechtějí večeřet, se stane minulostí. Děti snědí naprosto cokoliv, jen aby se potom mohly pustit do jedlého talíře.

Zadeváté… vás jedlé nádobí ochrání před nudou v kuchyni. Přírodní složení ocení děti i dospělí. Nulový obsah živočišných složek pro změnu polichotí veganům.

Zadesáté… vás jedlé nádobí podpoří v dietě. Má jen velmi málo kalorií. Když sníte svou porci a po ní i talíř, jednoduše už nebudete mít kam si přidat.

Zdroj: www.jedlenadobi.cz

Další články z našeho blogu

Který batoh je ten ,,pravý“?

Máte představu o tom, jak vypadá pro vás dokonalý batoh? Do města nebo do přírody, malý nebo velký…. Požadavky jsou různé. Ale hlavně musí být krásný a kvalitní. A na tom se u Vuch můžeme spolehnout!